Граѓанска иницијатива
Пополнете ги вашите податоци и оставете краток опис на проблемот што го пријавувате.
Доколку ви е позната локацијата на проблемот, на мапата со помош на понудените алатки центрирајте и изберете локација па потоа кликнете на копчето „Проследи“.
  Форма за барање
1 Лични податоци
Телефон:
 
2 Тип на барање и опис
3 Проследување на одговорот
Прикачи слика:
*Морате да ги внесете сите полиња обележани со звездичка
4 Пребарување по улица и број